Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

ΔΕΥΤΕΡΟ-ΤΡΙΤΟ ΜΑΘΗΜΑ

Στη δεύτερη συνάντηση στο σεμινάριο διακοσμητικών τεχνικών & ζωγραφικής της Αναστασίας Κασιάδη ασχοληθήκαμε με την τεχνική decoupage! Πρόκειται για την τεχνική όπου κολλάμε στις διάφορες επιφάνειες (ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, κερί, γυαλί κ.α) κάποιο χαρτί!!! Αυτό μπορεί να είναι χαρτί περιοδικού, εφημερίδας, χαρτί περιτυλίγματος κ.α, πάντως ΟΧΙ χαρτοπετσέτα (τότε πρόκειται για την τεχνική της χαρτοπετσέτας, η μόνη διαφορά είναι στο χαρτί!). Φυσικά, και στις δυο τεχνικές, αφού κολλήσουμε το σχέδιο μας στην επιφάνεια, ζωγραφίζουμε το φόντο αλλά και το ίδιο το σχέδιο για να δώσουμε την εντύπωση ζωγραφικής!!!

Στις φωτογραφίες βλέπετε (κυκλικά) 2 μεταλλικά δοχεία (που ήταν για τις οδοντόκρεμες στο μπάνιο) που πλέον χρησιμοποιώ για τα πινέλα μου!!!


Στην τρίτη συνάντηση στο σεμινάριο διακοσμητικών τεχνικών & ζωγραφικής της Αναστασίας Κασιάδη, ασχοληθήκαμε με τη ζωγραφική σε κερί!

Στις φωτογραφίες είναι τα 2 κεριά που ζωγράφισα!!!
Το σήμα EV.I.'s Handmade Jewelry!!!

6 σχόλια:

Έφη είπε...

Είναι υπέροχα!
μπράβο, Ιωάννα!

Ioanna Evans είπε...

ευχαριστώ πολύ Έφη!!!

rena είπε...

μόνο δεύτερο και τρίτο μάθημα,έκανες πολύ καλή δουλειά,μπράβο!

Μarianna είπε...

Μπράβο Ιωάννα! Όλα είναι πολύ όμορφα!!

cibus♥I είπε...

Πολύ όμορφα! Μπράβο!=)

Ioanna Evans είπε...

ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!!!! με decoupage έκανα ακόμα ένα τασάκι και ξύλινα σκουλαρίκια...τα κράτησα για άλλη ανάρτηση μόνα τους!!!